Home > Actueel > Nieuws > Sport Doe Mee: Kennismaken met sport op de basisschool!
Voorlezen TekstgrootteRSS

Sport Doe Mee: Kennismaken met sport op de basisschool! (20-03-2017)

De gemeente Noord-Beveland organiseert voor het achtste jaar in samenwerking met verschillende sportverenigingen het project: 'SportDoeMee!'. Binnen dit project kunnen basisschoolleerlingen in de gemeente kennismaken met verschillende sporten en sportverenigingen. 

De gemeente wil de leerlingen op deze manier helpen bij het kiezen van een sport(vereniging) die bij hen past. Daarnaast is het de kans voor de leerlingen om eens een kijkje te nemen bij een andere sportvereniging waar zij geen lid van zijn. Er doen dit jaar 14 verschillende sportverenigingen mee aan het project. Er is keuze uit de volgende sporten: atletiek, badminton, basketbal, dans/ballet, gymnastiek, inline skaten, mountainbiken, rugby, voetbal,, volleybal, golf en judo.

De leerlingen van groep 3 t/m 8 van alle basisscholen hebben een boekje ontvangen met informatie over alle deelnemende verenigingen. De leerlingen kunnen vervolgens kiezen welke sport ze willen uitproberen. Ze schrijven zich op school in. In de maanden april en mei kunnen de ze op verschillende dagen meedoen bij betreffende verenigingen.

We hopen dat veel leerlingen zich inschrijven en plezier hebben bij het ontdekken van hun sport(en)!

Deel dit via:

Volg de gemeente Noord-Beveland via Twitter

Contact

Gemeentehuis

Voorstraat 31, 4491 EV Wissenkerke
Tel.: 14 0113
E-mail: info@noord-beveland.nl

Postadres

Postbus 3, 4490 AA Wissenkerke

Meer contactinformatie en openingstijden

Volg de gemeente Noord-Beveland:

Twitter  Facebook