Arjen Robben kiest portret van Bianca van Duyn in ‘Sterren op het Doek’

Van 11 tot met 19 november was het de Nationale Kunstweek. In deze week, hebben we als gemeente twee kunstenaars in het zonnetje kunnen zetten.

Op maandag 13 november werd kunstenaar Peter Bakker al in het zonnetje gezet vanwege zijn onderscheiding, de Gouden K. Als gemeente zijn we trots dat we tijdens de Nationale Kunstweek ook kunstenares Bianca van Duyn uit Kortgene in het zonnetje konden zetten. Haar portret van Arjen Robben werd namelijk zaterdag 11 november gekozen als mooiste portret door Arjen Robben zelf in het programma Sterren op het Doek. Wethouder Maas ging daarom op felicitatiebezoek bij Bianca en overhandigde een bloemetje.

Portretkunstenares Bianca van Duyn uit Kortgene deed zaterdag 11 november mee aan het programma Sterren op het Doek. In dit programma wordt elke week een BN'er geportretteerd door 3 kunstenaars. De bekende Nederlander op het doek kiest in de uitzending 1 van de 3 kunstwerken. Arjen Robben koos het portret van Bianca van Duyn. Bianca is gespecialiseerd in het creëren van portretten. Acryl, olieverf of houtskool: ze kiest de juiste techniek en stijl die passend is bij degene die geportretteerd moet worden. 

Wethouder Maas overhandigt bloemen aan Bianca uit Kortgene