Bewegen voor 70+

Deze pagina is gearchiveerd op 31-12-2019.

Een beweeguurtje voor ouderen onder leiding van een fysiotherapeut. Omdat bewegen zorgt voor een betere conditie, zeker als u door uw leeftijd een lichamelijke beperking ondervindt. Juist dan zorgt bewegen ervoor dat men zich niet alleen lichamelijk maar ook mentaal fitter voelt. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat men ook langer de activiteiten kan blijven doen die men graag doet.

Bewegen geeft een goed gevoel

Bewegen geeft energie, zowel letterlijk als figuurlijk. Met lichaam en brein in actie zijn, geeft een voldaan gevoel. Nog een reden om meer te bewegen, is het gevoel dat bewegen kan geven en de gezelligheid die bewegen met zich meebrengt.

Bewegen brengt u onder de mensen

Bij bewegen in groepsverband combineert u de lichamelijke voordelen met het vergroten en/of onderhouden van uw sociale contacten. Voor velen geldt dat het in groepsverband bewegen bijdraagt aan het plezier dat men er aan beleefd. Het bewegen in groepsverband maakt het bovendien makkelijker om bewegen vol te houden. Het is een stok achter de deur.

Ook iets voor u?

Bent u 70 jaar of ouder, kom dan op dinsdag 19 maart vrijblijvend een kijkje nemen of een keertje (gratis) meedoen om in te kunnen schatten of bewegen voor ouderen ook iets voor u is.

Een groep bestaat minimaal uit 10 en maximaal uit 15 deelnemers. De lessen worden gegeven in Amaliahof, Eduard Flipsepad in Wissenkerke. Om 10.30 uur staat de koffie of thee voor u klaar, om 11.00 uur begint het beweeguurtje. De kosten zijn € 3,50 per keer inclusief een kopje koffie of thee.

Locatie: Amaliahof, Wissenkerke
Startdatum van het evenement 19-03-2019
Starttijd: 10:30
Einddatum van het evenement 19-03-2019
Eindtijd: 12:00