Netwerkbijeenkomst ‘Business to Business Beveland Recreatief’ 29 oktober 2019

Deze pagina is gearchiveerd op 30-10-2019.

Het koppelen van gezondheid en toerisme biedt veel kansen! De toerist van vandaag wil steeds meer betekenis en belevenis. Men heeft aandacht voor duurzaamheid, authenticiteit, gezondheid en wellness. Er liggen volop kansen en uitdagingen om de Bevelanden op het gebied van gezondheidstoerisme op de kaart te zetten, zowel richting de toeristen als de inwoners. En dit met een positief economisch effect! De Bevelandse gemeenten nodigen u van harte uit voor deze jaarlijkse inspirerende netwerkbijeenkomst bij Vakantiepark Hof van Zeeland, op dinsdag 29 oktober 2019  . U wordt meegenomen in het project Gezondheidstoerisme en het voorbeeldproject ‘Stelleplas als recreatieve hotspot’. Daarnaast is er alle ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

15.00 uur           Inloop

15.15 uur           Opening door Wethouder Slenter

15.30 uur           Gezondheidstoerisme

  • Toelichting op het project Stimuleringsprogramma Gezondheidstoerisme de Bevelanden door Tatiana Booi (Impuls Zeeland)
  • Presentatie onderzoeksresultaten door Kenniscentrum Kusttoerisme. Wat zijn de behoeften van diverse doelgroepen gedurende de seizoenen? Welke samenwerkingen zijn nodig voor de instandhouding van voorzieningen in kernen  en hoe kunnen we komen tot innovatie vervoersconcepten?

16.30 uur           Robert Jan Provoost neem u mee in het verhaal rondom Vakantiepark Hof van Zeeland en het project ‘Ontwikkeling Stelleplas als recreatieve hotspot’.

18.00 uur           Buffet

Voor deze bijeenkomst vragen wij om aan te melden via de mail.

Startdatum van het evenement 29-10-2019
Starttijd: 15:00
Einddatum van het evenement 29-10-2019
Eindtijd: 20:00