Open tafel in alle kernen

Deze pagina is gearchiveerd op 31-12-2019.

In overleg met de beheerders van de dorpshuizen wordt u op woensdag 23 oktober door de gemeente Noord-Beveland een lunch aangeboden.  

Het doel van de Open Tafel is een gezellig samen zijn. Uit onderzoek blijkt dat één op de veertien senioren eenzaam is en dit heeft gevolgen voor de kwaliteit van leven en voor de gezondheid. We vinden het belangrijk dat iedereen met plezier op ons eiland woont en bieden daarom de mogelijkheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een gezellige maaltijd. De lunch + twee drankjes worden u aangeboden door de gemeente, meer consumpties zijn voor uw eigen rekening. De lunch wordt verzorgd door slagerij Verburg in Kortgene.
Aanmelden kan tot 15 oktober bij de beheerders van de dorpshuizen.

Het Drenthehuis in Geersdijk: bij beheerder van het dorpshuis, de heer Peter Goudappel 0113-301253 of info@hetdrenthehuis.nl, Het Casembroothuis in Kamperland: bij beheerder van het dorpshuis, de heer Dies de Bel, info@dorpshuiscasembroot.nl of telefoonnummer 06-53314182, De Vriendschap in Kats: bij beheerder van het dorpshuis mevrouw Coby Knip,  vriendschapkats@zeelandnet.nl, Voor de Stadsweide in Kortgene, Zaal onder de Toren in Wissenkerke  en de Brug in Colijnsplaat bij beheerder van de dorpshuizen mevrouw Karin de Vos telefoonnummer 06-44928247, via e-mail info@dorpshuisdebrug.nl of een briefje in de brievenbus.
Let op: vermeld bij uw aanmelding wel het dorpshuis van uw keuze! U bent op alle locaties van harte welkom vanaf 11.30 uur.

Locatie: Alle dorpshuizen
Startdatum van het evenement 23-10-2019
Starttijd: 11:30
Einddatum van het evenement 23-10-2019