Ambtenaar burgerlijke stand

Voor het voltrekken van huwelijken en het registreren van partnerschappen heeft het college van burgemeester en wethouders een aantal buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand benoemd.

Onze (buitengewoon) ambtenaren van de burgerlijke stand zijn:

Stephan van Belzen

van Belzen
contactgegevens en taken Stephan van Belzen
FunctieBuitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand
Specialismen

Mijn naam is Stephan van Belzen en ben op 30 mei 1986 geboren in Oostburg, maar al snel naar het mooie Noord-Beveland verhuisd. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als HR-adviseur. Daarnaast ben ik actief in de gemeenteraad van Noord-Beveland. Door mijn leeftijd mag ik ook aangeven de jongste trouwambtenaar op Noord-Beveland te zijn, wat voor mij extra bijzonder is. Het is een eer om als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand onderdeel van uit te maken van deze bijzondere dag. Als trouwambtenaar vind ik dat het levensverhaal van het bruidspaar gebruikt moet worden als leidraad voor de huwelijksplechtigheid. Een persoonlijk gesprek tussen het toekomstig bruidspaar en de trouwambtenaar mag daarbij niet ontbreken. Belangrijk is dat de ceremonie van het bruidspaar afgestemd is en past bij het bruidspaar. Juist dat persoonlijke tintje maakt dat de plechtigheid een dag wordt om nooit te vergeten.

Mieke Boot

Boot
contactgegevens en taken Mieke Boot
FunctieBuitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand
Taken

Mijn naam is Mieke Boot, op 27 juni 1963 geboren in Kortgene. Omgaan met mensen heeft altijd al centraal gestaan in mijn leven. Zo stond ik jaren voor de klas op OBS de Vliete in Wissenkerke en ben sinds mei 2014 oprichtster van een Centrum voor persoonlijke groei, welzijn en spiritualiteit in Goes. Het is zo belangrijk dat je mag zijn wie je bent, dat je je eigen dromen en wensen volgt. Ik voel me een dankbaar mens, dat ik al jaren anderen op deze wijze, een stukje in zijn /haar leven heb mogen en mag begeleiden. Hoe bijzonder is het dan nu ook, dat ik in de functie van Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand, twee mensen, die hun hart volgen, mag bijstaan op deze hele belangrijke dag in hun leven. Geheel volgens hun wens en droom.

Bianca Duinkerke-van Aken

Duinkerke-van Aken
contactgegevens en taken Bianca Duinkerke-van Aken
FunctieBuitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand
Taken

Mijn naam is Bianca Duinkerke-van Aken en ik ben geboren op 25 december 1983. Het mogen uitvoeren van de functie van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand bij de gemeente Noord-Beveland tovert een glimlach op mijn gezicht. Enerzijds door het persoonlijke contact met een diversiteit aan mensen. Anderzijds door de vreugde die ik voel wanneer twee geliefden met elkaar trouwen. De combinatie van mijn kennis, enthousiasme en inlevingsvermogen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan een onvergetelijke dag.

Piet Hamelink

Hamelink
contactgegevens en taken Piet Hamelink
FunctieBuitengewoon Ambtenaar van de Burgelijke Stand
Taken

Ik, Piet Hamelink, zie mezelf als een positief ingesteld persoon die dienstbaarheid hoog in het vaandel heeft. Deze dienstbaarheid is vooral gebaseerd op een warme belangstelling voor de sociale omgeving, geschiedenis en cultuur.

Ik denk vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en dat het bijzonder en speciaal genoemd mag worden als twee mensen vanuit hun eigen persoonlijkheid een gelijkwaardige verbintenis willen aangaan. Reeds vele jaren mag ik aanstaande bruidsparen dienstbaar zijn om op basis van hun inzichten, gevoelens en wensen een exclusief moment van trouwen te verwezenlijken.

Ik ben geboren in 1948 en ruim 40 jaar gehuwd. Toch vind ik naast mijn volle agenda, door werk en overige activiteiten voor gezin en samenleving, graag 6 tot 10 keer per jaar de ruimte in mijn agenda om een bijdrage te leveren aan een mooie trouwplechtigheid. Ik hoop daarmee op een persoonlijke en creatieve manier een bijeenkomst te verzorgen die voor het bruidspaar en diegenen die hun lief en dierbaar zijn een onvergetelijk karakter moet hebben.