Bekendmakingen

Sinds 1 juli 2021 maakt de gemeente Noord-Beveland alle bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen digitaal bekend op de website Officiële bekendmakingen. Dat is zo bepaald in de nieuwe wet. Op deze website leest u ook of u een zienswijze kunt indienen, of inzage mogelijk is en welke bezwaar- en beroepsmogelijkheden u heeft.
Stappenplan raadplegen website Officiële bekendmakingen:

  1. U gaat naar de website;
  2. U klikt links bovenaan op ‘Uitgebreid zoeken’;
  3. Daarna klikt u links op ‘Officiële bekendmakingen’;
  4. In het midden onder het kopje ‘Documentsoort en gedetailleerde gegevens’ vinkt u ‘Gemeenteblad’ aan;
  5. U vult rechts onder ‘Publicerende organisatie(s)’ in: Noord-Beveland. Vervolgens klikt u ‘Noord-Beveland’ aan en klikt u op de knop ‘bevestigen’;
  6. Tot slot klikt u rechts onderin op de oranje knop ‘Start zoekopdracht’.

Nu ziet u alle bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van de gemeente Noord-Beveland. De nieuwste bekendmaking, mededeling of kennisgeving staat bovenaan.


E-mailservice

Via de website Over uw buurt kunt u zich gratis aanmelden voor een e-mailservice voor berichten over uw buurt. U ontvangt de bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van de gemeente Noord-Beveland binnen de straal die u hebt aangegeven in uw mailbox.
Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad (Gele krantje)
Wij blijven de nieuwste bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen ook in het Noord-Bevelands advertentie- en informatieblad (Gele krantje) plaatsen. Deze informatie in het Gele krantje is een extra service en geen officiële bron voor bekendmakingen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.

Archief