Bericht van de burgemeester

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Mededelingen
Publicatiedatum: 17-06-2020
Bekendmaking heeft betrekking op: Heel Noord-Beveland

Beste inwoners,

‘Ga wijs op reis’ klonk het tijdens de persconferentie van afgelopen 3 juni. De aankomende zomer zal anders zijn dan anders. Op vakantie gaan is minder vanzelfsprekend. Voor wie toch gaat, luidt het advies van het kabinet: bereid u goed voor en informeer uzelf. Voor wie thuis blijft: wij hebben op ons eiland veel ruimte om te fietsen, wandelen of naar het strand te gaan. Ik hoop dat u een fijne zomer hebt.

Toerisme

Als toeristische gemeente hopen we dat weer vele mensen kiezen voor Noord-Beveland als vakantiebestemming. Onze ondernemers doen er alles aan om eigen inwoners en toeristen gastvrij te ontvangen en daarbij te attenderen op de regels. Het voorseizoen is voor veel ondernemers moeilijk geweest door het gemis van de toeristen. Ik hoop op een mooie zomer waarbij dit gemis enigszins goed gemaakt kan worden.

Onderwijs

Graag zou ik alle geslaagden hartelijk willen feliciteren. Het behalen van een schooldiploma is een bijzonder moment. Vooral in deze ongewone tijd. Ik wens jullie veel succes met de studiekeuze. Geniet (met genoeg ruimte) van deze zomer en pas goed op elkaar!
De basisschoolleerlingen die nu hele dagen naar school gaan en de middelbare schoolleerlingen die een aangepast rooster volgen, wens ik nog veel succes en plezier deze laatste weken voor de zomervakantie.
Om de versoepelingen in stand te houden is het belangrijk om nog steeds de richtlijnen van het RIVM op te blijven volgen. We zijn er nog niet, maar samen staan we sterk!

Met vriendelijke groeten,

Loes Meeuwisse
Burgemeester Noord-Beveland