Bewegen voor 70+ gaat weer van start

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Mededelingen
Publicatiedatum: 28-08-2019
Bekendmaking heeft betrekking op: Heel Noord-Beveland

Op dinsdag 3 september gaat het beweeguurtje voor ouderen weer van start. Omdat bewegen zorgt voor een betere conditie, zeker als u door uw leeftijd een lichamelijke beperking ondervindt. Juist dan zorgt bewegen ervoor dat men zich niet alleen lichamelijk maar ook mentaal fitter voelt. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat men ook langer de activiteiten kunt blijven doen die men graag doet.

Bewegen geeft energie, zowel letterlijk als figuurlijk. Met lichaam en brein in actie zijn, geeft een voldaan gevoel. Nog een reden om meer te bewegen, is het gevoel dat bewegen kan geven en de gezelligheid die bewegen met zich meebrengt.

Ook iets voor u?      
Bent u 70 jaar of ouder, kom dan vrijblijvend een kijkje nemen of een keertje (gratis) meedoen om in te kunnen schatten of bewegen voor ouderen ook iets voor u is. Een groep bestaat minimaal uit 10 en maximaal uit 15 deelnemers. Op dinsdag 3 september gaan we weer van start in Amaliahof, Eduard Flipsepad in Wissenkerke. Om 10.30 uur staat de koffie of thee voor u klaar, om 11.00 uur begint het beweeguurtje. Het beweeguurtje wordt gegeven door mevrouw Anita de Bree (fysiotherapeut). De kosten zijn € 3,50 per keer inclusief een kopje koffie of thee.
Aanmelden kan via An Butter, gemeente Noord-Beveland  14 0113.