De ouderenadviseur

Deze pagina is gearchiveerd op 15-09-2019.
Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Mededelingen
Publicatiedatum: 14-08-2019
Bekendmaking heeft betrekking op: Heel Noord-Beveland

Heeft u hulp nodig en er is in uw omgeving niemand die u kan helpen dan kunt u bij het Sociaal Loket informeren wat de ouderenadviseur voor u zou kunnen betekenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:
• Vervoer, uw mobiliteit
• Eenzaamheid
• Het regelen van alarmering zodat u altijd iemand kunt bereiken
• Het regelen van Tafeltje Dekje
Tafeltje Dekje is een voorziening waar men, onder bepaalde voorwaarden, 7 dagen per week gebruik van kan maken. De warme maaltijden worden rond het middaguur door een groep enthousiaste vrijwilligers aan huis bezorgd.      

Bij het Sociaal Loket kunt u ook terecht voor het CJG (Centrum Jeugd en Gezin) voor alle vragen over opvoeden en opgroeien. Ook voor de Wmo voor bijvoorbeeld het aanvragen van een pasje voor de Regiotaxi/aanvraag voor huishoudelijke hulp of vragen op het gebied van financiën (het  declaratiefonds van de gemeente Noord-Beveland) kunt u terecht bij het Sociaal Loket.
Als blijkt dat er meer hulp/zorg nodig is zullen wij u helpen met het inschakelen van de juiste zorgaanbieder. Een afspraak maken en/of een huisbezoek behoort ook tot de mogelijkheden!
Het Sociaal loket is gevestigd in het gemeentehuis, Voorstraat 31 in Wissenkerke. Van maandag tot en met donderdag zijn wij van 08.30 – 12.00 uur en van 13.00 – 17.00 uur bereikbaar, op vrijdag van 08.30 – 12.00 uur. Telefoon 14 0113 of e-mail info@noord-beveland.nl.