Het Taalcafé op 17 september

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Mededelingen
Publicatiedatum: 11-09-2019

Gemeente Noord-Beveland is van start gegaan met het organiseren van een Taalcafé op Noord-Beveland. En met succes! We hebben een aantal enthousiaste vrijwilligers die een zeer gemotiveerde groep deelnemers graag willen helpen. Het Taalcafé is een goede plek om te oefenen met de Nederlandse taal, nieuwe mensen te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.
Met een groep gemotiveerde vrijwilligers kan er in groepsverband gesproken en gelezen over een onderwerp dat in het nieuws was. Maar de deelnemers van het Taalcafé kunnen ook zelf aangeven wat zij willen leren. Er zijn materialen aanwezig die daarbij kunnen helpen.

Het taalcafé vindt plaats op dinsdag 17 september van 14.00 uur tot 16.00 uur in Amaliahof, Eduard Flipsepad in Wissenkerke. Vervolgdata 2019:1 oktober – 15 oktober – 29 oktober – 12 november – 26 november en 10 december.                                                
Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig. Belangstellenden om Taalvrijwilliger  te worden kunnen contact opnemen met mevrouw Butter, gemeente Noord-Beveland 14 0113  of per e-mail.