Wist u dat?

Deze pagina is gearchiveerd op 15-08-2020.
Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Mededelingen
Publicatiedatum: 15-07-2020
Bekendmaking heeft betrekking op: Heel Noord-Beveland

Aanhangwagens, caravans, campers, kampeerwagens

Wist u dat na het plaatsen van bovengenoemde voertuigen op de openbare weg, u drie dagen de tijd heeft om deze weer van de openbare weg af te halen? Als er geconstateerd wordt dat u deze termijn overschrijdt, wordt er een waarschuwingsbriefje aan de voertuigen gehangen om u hierop te wijzen. Na het niet opvolgen van deze regels zal het voertuig verwijderd door de gemeente, de kosten hiervan zijn dan voor u.

Kliko’s

Een dag voor de inzameling van uw afval, mag u vanaf 20.00 uur ‘s avonds uw container aanbieden op de aanbiedplaats waar de container wordt opgehaald. Op de inzameldag van uw afval, nadat het afval is opgehaald, dient u ‘s avonds voor 20.00 uur uw desbetreffende container weer op eigen terrein te plaatsen. Wordt er geconstateerd dat u zich hier niet aan houdt, dan zullen de handhavers een waarschuwingsbriefje aan uw kliko hangen. Wordt daar geen gevolg aan gegeven, dan zal er een sanctie worden opgelegd.

Hondenpoep

Binnen de bebouwde kom bent u genoodzaakt om de behoefte van uw hond op te ruimen, en dient u te allen tijde een opruimmiddel bij zich te hebben. Er zijn diverse uitlaatveldjes in de gemeente Noord-Beveland hiervoor beschikbaar, deze zijn dan ook voorzien van automaten waarbij u een poepzakje kunt pakken voor uw hond.

Parkeeroverlast

Het parkeren van een voertuig voor een in-/uitrit is niet toegestaan. Wij begrijpen dat in sommige dorpen de parkeerdruk erg hoog is, maar probeer er toch op te letten dat u uw voertuig niet voor de in-/uitrit van andere burgers parkeert. Doet u dit toch en het wordt geconstateerd door de handhavers, dan zal een waarschuwing of een sanctie worden opgelegd.

Paarden

Indien uw paard zich ontdoet van uitwerpselen op de openbare weg, verzoeken wij u vriendelijk om dit op te ruimen. Op deze manier ervaart niemand overlast hiervan en zo houden we samen de gemeente Noord-Beveland netjes en schoon!