Adressen gezocht voor Veilige Honken (26-03-2019)

Deze pagina is gearchiveerd op 22-08-2019.

Een lekke band, een valpartij, hevig onweer of een uit de hand gelopen ruzie. Het kan scholieren overkomen als ze onderweg naar school zijn. Vaak kunnen scholieren dat zelf oplossen, maar soms lukt dat niet. Een Veilig Honk kan in zo’n situatie helpen.
De Veilige Honken vind je langs de fietsroute richting school. Het zijn vaak plekken, woningen of bedrijven, waar bijna altijd iemand aanwezig is, zodat ze scholieren kunnen helpen. Een Veilig Honk is herkenbaar aan het bord met het logo. Dit bord staat in de tuin of voor het raam van het Veilig Honk. Vrijwilligers van het Veilig Honk helpen graag!

Om zoveel mogelijk Veilige Honken op goed verspreide plekken op Noord-Beveland te houden zijn wij op zoek naar nieuwe locaties.
Woont u langs de schoolfietsroute tussen de verschillende dorpen op Noord-Beveland en Goes en bent u overdag vaak thuis? Vindt u het geen probleem om af en toe scholieren op te vangen die om wat voor reden dan ook gestrand zijn? Dan is het Veilig Honk project misschien iets voor u. Er wordt niet van u verwacht dat u reparaties uitvoert aan fietsen, maar wel dat u een kind bij problemen opvangt en eventueel de ouders kunt waarschuwen.
Enthousiast geworden? Voor aanmelden of meer informatie kunt u terecht bij mevrouw Bergwerff via 14 0113 of per mail via info@noord-beveland.nl.