Over deze website

 • Privacyverklaring

  De gemeente Noord-Beveland respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt de gemeente Noord-Beveland overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gemeente gebruikt alleen persoonlijke gegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbijbehorende doel.

  De gemeente Noord-Beveland houdt algemene gegevens van bezoekers bij om statistieken samen te stellen over het bezoekersgedrag van haar website. Hiermee kan de gemeente de website verder optimaliseren. Deze statistische gegevens bevatten geen persoonlijke gegevens.

  De gemeente Noord-Beveland behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen of te wijzigen. De laatste versie is altijd op deze pagina te vinden.

 • Toegankelijkheid website

  De gemeente wil voldoen aan de open standaard Digitoegankelijk (EN 301 549 met WCAG 2.0). Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

  Meer over dit onderwerp kunt u lezen in de Toegankelijkheidsverklaring.

 • Informatie van andere overheidsorganisaties

  Deze website bevat ook informatie die afkomstig is van andere overheidsorganisaties, bijvoorbeeld bij zoeken in Producten en diensten. De overheidsorganisatie die eigenaar is van de informatie is daarbij verantwoordelijk voor de actualiteit en juistheid van de inhoud.

 • Links naar andere websites

  Op deze website treft u links naar websites van andere organisaties. De gemeente Noord-Beveland biedt deze links aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website van de gemeente Noord-Beveland en de bepalingen van de betreffende website zijn dan van toepassing.

  De gemeente Noord-Beveland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud ervan.

 • PDF-bestanden

  Op deze website bieden we documenten aan die u kunt downloaden. Dit zijn meestal PDF-bestanden. PDF-bestanden kunt u openen met een gratis programma, bijvoorbeeld Adobe Reader.

 • Abonneren op actuele berichten via RSS

  Wilt u automatisch op de hoogte blijven van actuele berichten op deze website? Abonneer u dan op een of meerdere RSS-kanalen.