Tafeltje Dekje zoekt vrijwilligers

Tafeltje-dek-je

Elke dag een warme maaltijd is een goede basis voor een gezond leven. Soms is het zelf koken van die maaltijd een te zware belasting.

De maaltijd

Een warme maaltijd van Tafeltje-dek-je bestaat naar wens uit 3 gangen; een voor, hoofd en nagerecht. De maaltijden worden dagelijks vers bereid op ambachtelijke door het keukenteam van Cleijenborch CulinR in zorgcentrum Cleijenborch te Colijnsplaat. De deelnemers krijgen per week een menulijst, zodat zij zelf een keuze kunnen maken uit de aangeboden gerechten.

De bezorging

Wij hebben een enthousiast team vrijwilligers die dagelijks de maaltijden bezorgen van maandag t/m zaterdag rond de klok van 12.00 uur.
Voor deze bezorging zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Omdat vele handen nog steeds licht werk maken, zou het fijn zijn wanneer zich enkele nieuwe vrijwilligers aanmelden. Heeft u hiervoor tijd beschikbaar, neem dan contact met ons op!

Informatie en vragen?

Wilt u meer informatie over warme maaltijdvoorzieningen neem dan contact op met de gemeente Noord-Beveland, cluster welzijn, Voorstraat 31, 4491 EV Wissenkerke, tel. 14 0113.