Afvalkalender

Gepersonaliseerde afvalkalender vanaf 2024

De gemeente Noord-Beveland liet elk jaar een papieren afvalkalender ontwikkelen. Op de kalender staat aangegeven wanneer welk afval wordt opgehaald. Vanaf 2024 stoppen we met deze papieren afvalkalender en bieden we u alleen nog een gepersonaliseerde afvalkalender aan.

Gepersonaliseerde afvalkalender

Op de website van de Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) kunt u een gepersonaliseerde afvalkalender downloaden. Ga hiervoor naar www.zrd.nl, klik in het menu op ‘Afvalkalender’ en vul uw postcode en huisnummer in. U krijgt dan een overzicht waarop u ziet wanneer welk afval wordt opgehaald. Klikt u nogmaals op ‘Afvalkalender’ en vervolgens op ‘2024 PDF’, dan wordt uw persoonlijke afvalkalender gedownload. 

ZRD-afvalapp

De ZRD heeft een afvalapp. Naast dat u in deze app kunt zien wanneer welk afval wordt opgehaald, biedt de app handige extra’s. U kunt bijvoorbeeld uw grofvuil aanmelden en vragen stellen. Ook kunt u de optie nemen om pushnotificaties te ontvangen. Dit is een bericht op uw telefoon die u op een gepast tijdstip herinnert aan een ophaaldag. De afvalapp is gratis te downloaden in de Playstore (Android) en de App store (IOS). 

Vragen

Is dit lastig voor u of beschikt u niet over een computer, internet of smartphone? Bel dan naar de ZRD via (0115)  478 100. Zij sturen u dan een papieren gepersonaliseerde afvalkalender toe.