Over deze website

Proclaimer

De gemeente Noord-Beveland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt hiervoor een mail sturen naar info@noord-beveland.nl. Alle informatie inclusief beeldmateriaal behoort auteursrechtelijk toe aan de gemeente Noord-Beveland. U kunt de informatie voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik overnemen. Wij vragen u het materiaal niet te veranderen en bij verspreiding de bron te vermelden. Voor commercieel gebruik van materiaal van deze website vragen wij u contact met ons op te nemen. De verantwoordelijkheid en het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende websites. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s.

Privacyverklaring

De gemeente Noord-Beveland respecteert de privacy van de bezoekers van haar website. Bij de verwerking van de persoonsgegevens handelt de gemeente Noord-Beveland overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming. De gemeente gebruikt alleen persoonlijke gegevens die u zelf heeft achtergelaten en alleen voor het daarbijbehorende doel.

De gemeente Noord-Beveland houdt algemene gegevens van bezoekers bij om statistieken samen te stellen over het bezoekersgedrag van haar website. Hiermee kan de gemeente de website verder optimaliseren. Deze statistische gegevens bevatten geen persoonlijke gegevens.

De gemeente Noord-Beveland behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen of te wijzigen. De laatste versie is altijd op deze pagina te vinden.

Toegankelijkheid website

De gemeente wil voldoen aan de open standaard Digitoegankelijk (EN 301 549 met WCAG 2.0). Voldoen aan deze standaard maakt onze website onder andere gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor verschillende doelgroepen.

Meer over dit onderwerp kunt u lezen in de Toegankelijkheidsverklaring.

Links naar andere websites

Op deze website treft u links naar websites van andere organisaties. De gemeente Noord-Beveland biedt deze links aan als dienstverlening. U verlaat daarbij de website van de gemeente Noord-Beveland en de bepalingen van de betreffende website zijn dan van toepassing.

De gemeente Noord-Beveland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina's waarnaar links zijn opgenomen, noch aanvaardt zij enige aansprakelijkheid met betrekking tot die inhoud ervan.

PDF-bestanden

Op deze website bieden we documenten aan die u kunt downloaden. Dit zijn meestal PDF-bestanden. PDF-bestanden kunt u openen met een gratis programma, bijvoorbeeld Adobe Reader.

Abonneren op actuele berichten via RSS

Wilt u automatisch op de hoogte blijven van actuele berichten op deze website? Abonneer u dan op een of meerdere RSS-kanalen.

Wat is RSS?

RSS is een afkorting voor Really Simple Syndication. Met RSS kunt u automatisch op de hoogte blijven van nieuwe berichten op deze site. U kunt zich abonneren op verschillende RSS-kanalen, ook wel RSS-feeds genoemd. Alleen pagina's met actuele berichten bevatten op deze site een RSS-feed.

Hoe herken ik een pagina met RSS-feeds?

Bij pagina's met actuele berichten ziet u op deze site bovenaan de rechterkolom een RSS-icoon , bijvoorbeeld op de pagina met nieuws.

Programma's om RSS te lezen

In veel e-mailprogramma's kunt u RSS-kanalen toevoegen, zodat u de berichten direct in uw mailbox ontvangt. Heeft uw e-mailprogramma die mogelijkheid niet, dan heeft u een aparte RSS-lezer nodig. De meeste RSS-lezers zijn gratis. Tip: zoek in Google op RSS-lezer of RSS-reader. Ook via een smartphone of tablet kunt u de berichten lezen met een RSS-app.

Hoe abonneer ik mij op RSS-feeds?

Om te abonneren klikt u op het RSS-icoon. Daarna kunt u via de meeste browsers direct aangeven in welk programma u de RSS-feeds wilt ontvangen. Toont uw browser geen abonneer-knop? Kopieer dan het adres uit de adresbalk en plak deze in het programma waar u de RSS wilt lezen.