Bekendmakingen

Sinds 1 juli 2021 maakt de gemeente Noord-Beveland alle bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen digitaal bekend op de website Officiële bekendmakingen. Dat is zo bepaald in de nieuwe wet. Op deze website leest u ook of u een zienswijze kunt indienen, of inzage mogelijk is en welke bezwaar- en beroepsmogelijkheden u heeft.

Stappenplan raadplegen website Officiële bekendmakingen

  1. U gaat naar de website;
  2. U klikt links bovenaan op ‘Uitgebreid zoeken’;
  3. Daarna klikt u links op ‘Officiële bekendmakingen’;
  4. In het midden onder het kopje ‘Documentsoort en gedetailleerde gegevens’ vinkt u ‘Gemeenteblad’ aan;
  5. U vult rechts onder ‘Publicerende organisatie(s)’ in: Noord-Beveland. Vervolgens klikt u ‘Noord-Beveland’ aan en klikt u op de knop ‘bevestigen’;
  6. Tot slot klikt u rechts onderin op de oranje knop ‘Start zoekopdracht’.

Nu ziet u alle bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van de gemeente Noord-Beveland. De nieuwste bekendmaking, mededeling of kennisgeving staat bovenaan.

E-mailservice

Via de website Over uw buurt kunt u zich gratis aanmelden voor een e-mailservice voor berichten over uw buurt. U ontvangt de bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van de gemeente Noord-Beveland binnen de straal die u hebt aangegeven in uw mailbox.

Het Gele Krantje

Wij blijven de nieuwste bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen ook in Het Gele krantje plaatsen. Deze informatie in Het Gele Krantje is een extra service en geen officiële bron voor bekendmakingen. U kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen.