Bewegen voor ouderen

Iedere week op dinsdagmorgen in Amaliahof te Wissenkerke vindt het ‘bewegen voor ouderen’ plaats onder leiding van een fysiotherapeut.

Bewegen zorgt voor een betere conditie, zeker als u door uw leeftijd een lichamelijke beperking ondervindt. Juist dan zorgt bewegen ervoor dat men zich niet alleen lichamelijk maar ook mentaal fitter voelt. Vitaal ouder worden heeft bovendien als voordeel dat men ook langer de activiteiten kunt blijven doen die men graag doet. Bewegen brengt u onder de mensen. Bij bewegen in groepsverband combineert u de lichamelijke voordelen met het vergroten en/of onderhouden van uw sociale contacten. Voor velen geldt dat het in groepsverband bewegen bijdraagt aan het plezier dat men eraan beleefd. De kosten zijn € 3,50 per keer inclusief een kopje koffie of thee. Vanaf 10.30 zijn deelnemers welkom voor een kopje koffie of thee. Van 11.00 uur tot 11.45 uur is het bewegen voor ouderen.

Aanmelden

Ook iets voor u? U kunt zich aanmelden via het sociaal loket van de gemeente, 14 0113 en vragen naar Ans Leestemaker of mailen naar a.leestemaker@noord-beveland.nl.