Warme maaltijdvoorziening Tafeltje Dekje

Algemeen

Elke dag een warme maaltijd is een goede basis voor een gezond leven. Wanneer u door ziekte of een beperking (tijdelijk) niet in staat bent om zelf boodschappen te doen en uw maaltijd te bereiden, kunt u gebruik maken van de maaltijdservice Tafeltje Dekje uit de keuken van Zorgcentrum Cederhof. De gemeente verricht de indicatiestelling, dit kan vooraf of achteraf plaatsvinden

De maaltijd

Het keukenteam van Cederhof verzorgt dagelijks een ambachtelijk bereide, gezonde en smakelijke warme maaltijd. De driegangen keuzemenu’s worden met zorg samengesteld uit seizoensgebonden streekproducten en worden door enthousiaste vrijwilligers keurig geserveerd op keukenporselein. De maaltijden zijn verpakt in speciale warmhoudkoffertjes, zodat ze ook echt warm blijven. U krijgt per week een menukaart, waarop u kunt aangeven wat u per dag wilt eten. Heeft u een dieet dan wordt daar vanzelfsprekend rekening mee gehouden. U bepaalt zelf hoeveel dagen per week u gebruik wilt maken van Tafeltje Dekje.

De bezorging

Vrijwilligers bezorgen de maaltijd van maandag tot en met zondag bij u thuis, tussen 12.00 en 13.00 uur. Heeft u vragen of klachten over de bezorging neemt u dan contact op met de gemeente Noord-Beveland (telefoonnr.: 0113 - 377377) of met zorgcentrum Cederhof (0113 - 342710).

De kosten

Een maaltijd kost € 8,10. U betaalt aan het einde van iedere maand voor de door u bestelde maaltijden. U ontvangt hiervoor een nota van thuis@cleijenborch Ouderenzorg Noord-Beveland.

Informatie en/of vragen?

Wilt u meer informatie over Tafeltje Dekje dan kunt u contact opnemen met de gemeente Noord-Beveland.