Denk Mee Noord-Beveland is LIVE!

Deze week is het participatieplatform Denk Mee Noord-Beveland officieel in gebruik genomen. 

Denk Mee Noord-Beveland is een plek waar alle inwoners van het eiland mee kunnen denken met bepaalde projecten voor hun dorp of de hele gemeente. Waar en wanneer het de inwoners uitkomt. Denk Mee Noord-Beveland kan worden ingezet om ideeën te verzamelen, te discussiëren, enquêtes te houden of kort te polsen naar de mening van inwoners over een standpunt. 

Noord-Beveland heeft zeer betrokken inwoners. De gemeente Noord-Beveland vindt het dan ook belangrijk om van zoveel mogelijk inwoners te horen wat ze vinden. Zo worden er bijvoorbeeld inloopavonden over projecten georganiseerd. Toch is er een groep inwoners die minder snel naar een inloopavond komt. Dat kan verschillende redenen hebben. Met Denk Mee Noord-Beveland kunnen we nog meer inwoners bereiken om mee te denken over projecten. Zo combineren we online en offline participatie. 

Noord-Bevelandse kunstenaars met goede ideeën gezocht!

Voor het eerste project op Denk Mee Noord-Beveland gaat de gemeente samen met inwoners op zoek naar een kunstwerk voor in de openbare ruimte. Kunstenaars kunnen voor 30 april 2024 via het platform hun ontwerp indienen. Een zorgvuldig gekozen selectiecommissie maakt vervolgens een top 3 van alle ontwerpen. Welk kunstwerk van de top 3 op het eiland komt te staan bepalen jullie, de inwoners, door vanaf 17 juni 2024 te stemmen.

Bent u de kunstenaar die wij zoeken? Of wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project of andere projecten op het platform Denk Mee?

Ga naar https://denkmee.noord-beveland.nl/nl-NL/ en schrijf u in!